Multumesc, jeevesMultumesc, jeeves de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Traducator (i): Carmen Toader
Numar de pagini: 300 pagini
ISBN: 973-46-0214-4
Anul aparitiei: 2006
Descriere: In Multumesc, Jeeves, majordomul face un gest inedit: isi da demisia, lasandu-l pe Bertie Wooster singur in fata pericolelor. Bertie se muta la tara, pe domeniul unui prieten, baronul Chuffnell, unde este asaltat de necazuri. La conacul lui Chuffnell ajung inamici declarati ai lui Bertie, apoi fosta lui logodnica, Pauline Stoker, il pune in incurcaturi penibile, colericul tata al fetei isi pierde cumpatul, iar noul valet al lui B. Wooster, Brinkley, isi urmareste stapanul cu un cutit de transat carnea. Dar priceputul si imperturbabilul Jeeves vegheaza inca...
Jeeves si Wooster sunt, probabil, cele mai cunoscute si mai iubite personaje create de Wodehouse. Jeeves este „perfectul gentleman al unui gentleman”, valetul cu sclipiri de geniu, doldora de cultura si cunostinte psihologice, care ii scoate mereu din bucluc nu numai pe Bertie, ci si pe cei dragi stapanului sau. Bertram Wooster este un „om de lume” cam tont, „care traieste si respira pe cont propriu” cu accente de scoala particulara britanica si expresii hilare ramase memorabile.


Carti similare cu Multumesc, jeeves

In mers de rac

In mers de rac

de Gunter Grass

mai mult
Dulcea plictiseala

Dulcea plictiseala

de Francoise Sagan

mai mult
Capatul cercului

Capatul cercului

de Tom Egeland

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!