Un fluviu de fum

scrisa de Amitav Ghosh

Un fluviu de fum de Amitav Ghosh Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un fluviu de fum 33.95 lei *
Un fluviu de fum 37.35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: TAJ Books
Autor (i): Amitav Ghosh
Traducator (i): Mihnea Columbeanu
Numar de pagini: 560 pagini
ISBN: 978-606-93050-5-8
Anul aparitiei: 2012
Descriere: O femeie salvata de pe rugul funerar al sotului defunct, o iubire interzisa de oprelisti de casta, un american indragostit de fiica unui botanist francez din Calcutta si luat drept avatar al zeului Krisna, un babu bengalez cu o misiune divina, un rajah falit, un comandant englez, porturi, vesminte si bucate exotice, mult opiu, o corabie in furtuna. Personajele sunt atrase ca un magnet pe puntea blestemata a maiestuoasei Ibis, corabia care fuge spre o alta lume, poate mai buna, unde vor pune bazele unei noi dinastii… Un amalgam de limbi care lupta sa completeze limba engleza…

Aventura de 5 stele! Marinari, pirati si rajahi intr-o superba saga a Calcuttei, opiului si Calcuttei. Va e dor de un roman de aventuri pe mare, unul adevarat? Cu pirati, marinari, corabii in furtuna si rajahi? Daca s-ar putea, si de un autor foarte mare, incarcat de premii? L-ati gasit! Un roman eveniment, practic intraductibil, intr-o traducere de zile mari!


Carti similare cu Un fluviu de fum

Cuvinte nescrise

Cuvinte nescrise

de Zhang Jie

mai mult
Tanara in coma

Tanara in coma

de Douglas Coupland

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!