Un fluviu de fum

scrisa de Amitav Ghosh

Un fluviu de fum de Amitav Ghosh Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un fluviu de fum 33.95 lei *
Un fluviu de fum 37.35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: TAJ Books
Autor (i): Amitav Ghosh
Traducator (i): Mihnea Columbeanu
Numar de pagini: 560 pagini
ISBN: 978-606-93050-5-8
Anul aparitiei: 2012
Descriere: O femeie salvata de pe rugul funerar al sotului defunct, o iubire interzisa de oprelisti de casta, un american indragostit de fiica unui botanist francez din Calcutta si luat drept avatar al zeului Krisna, un babu bengalez cu o misiune divina, un rajah falit, un comandant englez, porturi, vesminte si bucate exotice, mult opiu, o corabie in furtuna. Personajele sunt atrase ca un magnet pe puntea blestemata a maiestuoasei Ibis, corabia care fuge spre o alta lume, poate mai buna, unde vor pune bazele unei noi dinastii… Un amalgam de limbi care lupta sa completeze limba engleza…

Aventura de 5 stele! Marinari, pirati si rajahi intr-o superba saga a Calcuttei, opiului si Calcuttei. Va e dor de un roman de aventuri pe mare, unul adevarat? Cu pirati, marinari, corabii in furtuna si rajahi? Daca s-ar putea, si de un autor foarte mare, incarcat de premii? L-ati gasit! Un roman eveniment, practic intraductibil, intr-o traducere de zile mari!


Carti similare cu Un fluviu de fum

Omerta

Omerta

de Mario Puzo

mai mult
Trandafiri

Trandafiri

de Leila Meacham

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!