Aliata vraciului. eu sunt grimalkin (cronicile wardstone, vol. 9)

scrisa de Joseph Delaney

Aliata vraciului. eu sunt grimalkin (cronicile wardstone, vol. 9) de Joseph Delaney Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Corint Junior
Autor (i): Joseph Delaney
Traducator (i): Adrian Deliu
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-973-128-436-1
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Dupa ce Diavolul i-a ucis cu brutalitate copilul, singurul tel al lui Grimalkin este nimicirea acestuia. Fara prea mare tragere de inima, se aliaza cu Vraciul si cu ucenicul sau, Tom, ajutandu-i sa-l lege pe Diavol si sa-l decapiteze. Acum, ea este o fugara, iar misiunea pe care o are este una mortala. Pentru ca spiritul Diavolului sa fie infrant si alungat de pe Pamant pentru totdeauna, Grimalkin trebuie sa tina departe de ghearele vrajmasilor capul retezat al acestuia. Indiferent de pretul pe care trebuie sa-l plateasca…

„Actuala asasina a clanului Malkin este Grimalkin. Foarte rapida si puternica, aceasta vrajitoare se conduce dupa un cod propriu al onoarei si nu recurge niciodata la siretlicuri. Prefera ca potrivnicul sa insemne pentru ea o provocare. Desi onorabila, Grimalkin are si o fata intunecata, fiind renumita pentru faptul ca intrebuinteaza tortura. Cu totii se tem de acel tac-tac al cumplitelor ei foarfeci.”

„Ai fost avertizat, aceste carti sunt cu adevarat infricosatoare.” - The Times


Carti similare cu Aliata vraciului. eu sunt grimalkin (cronicile wardstone, vol. 9)

Capcana paradisului (trilogia han solo - nr.1)

Capcana paradisului...

de A. C. Crispin

mai mult
Cosmarul vraciului (cronicile wardstone, vol. 7)

Cosmarul vraciului...

de Joseph Delaney

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!