Darul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 2)

scrisa de James Patterson

Darul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 2) de James Patterson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Darul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 2) 21.15 lei *
Darul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 2) 23.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): James Patterson
Traducator (i): Cristina Ghidoveanu
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-973-102-550-6
Anul aparitiei: 2012
Descriere: • Serie tradusa in 19 tari • Bestseller New York Times • Bestseller USA Today • Bestseller Publishers Weekly • James Patterson este unul dintre cei mai indragiti romancieri americani, cu peste 260 de milioane de exemplare vandute in 40 de limbi

Ascultati-ma! Nu mai avem prea mult timp…

Ei o numesc pe sora mea vrajitoare, iar pe mine vrajitor. Suntem considerati criminali, asa-zisii vostri dusmani, si suntem cautati. Dar trebuie sa ma credeti cand va spun ca acestea sunt cele mai cumplite vremuri si ca vremurile cele mai bune nu au ramas decat o amintire indepartata.

Imaginati-va ca toate lucrurile pe care le-ati iubit cel mai mult – si pe care probabil le-ati considerat absolut normale – sunt acum interzise. Cartile voastre, muzica, filmele, arta… totul va este rapit. Pus pe foc. Asta e viata sub dominatia Noului Ordin. Acum, cu fiecare rasuflare din piept, trebuie sa luptam pentru orice libertate care ne-a mai ramas. Chiar si imaginatia ne este in pericol.

Dar daca va numarati printre putinii care au scapat din ghearele Noului Ordin, trebuie sa ne ascultati povestea. Pentru ca atunci cand noi nu vom mai fi, sa mai ramana cineva care sa raspandeasca adevarul. Cineva care sa poarte lupta cea dreapta.

Si iata povestea noastra…


Carti similare cu Darul (Vrajitor si vrajitoare, vol. 2)

Cioburi de stele

Cioburi de stele

de Amie Kaufman, Meagan Spooner

mai mult
Femei Periculoase

Femei Periculoase

de George R.R. Martin, Gardner Dozois

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!