Lumea ce va sa vina

scrisa de Dara Horn

Lumea ce va sa vina de Dara Horn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lumea ce va sa vina 17.94 lei *
Lumea ce va sa vina 19.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Dara Horn
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-606-600-918-8
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Benjamin Ziskind este un ratat dotat cu o inteligenta exceptionala, pe care o foloseste doar ca sa redacteze intrebari-capcana pentru un show TV de mana a doua. Parasit de sotie, nu reuseste sa treaca peste moartea parintilor sai, iar succesul Sarei, sora lui geamana, sfarseste prin a-l deprima si mai tare. Ajuns fara voia lui la un cocktail pentru celibatari organizat de un muzeu din New York, Ben da din intamplare peste un studiu de Chagall care ii pare cunoscut: micul tablou atarna odinioara in apartamentul familiei lui. Cum de se afla acolo? Manat de un impuls, Ben il ascunde in haina si iese cu el din muzeu fara a fi descoperit. Se declanseaza astfel o odisee incredibila in trecut, pentru a retrasa istoria acestui tablou, care este totodata si istoria familiei Ziskind.

Totul a inceput demult, in Rusia revolutionara, la orfelinatul unde Chagall, faimosul pictor suprarealist, preda lectii de desen baietilor...

National Jewish Book Award for Fiction (2006)

Harold U. Ribalow Prize (2007)


Carti similare cu Lumea ce va sa vina

Recviem pentru est

Recviem pentru est

de Andrei Makine

mai mult
Ultimul vine corbul

Ultimul vine corbul

de Italo Calvino

mai mult
Bufonul

Bufonul

de James Patterson, Andrew Cross

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!