In cautarea cornului ( vol. 2 din seria roata timpului)

scrisa de Robert Jordan

In cautarea cornului ( vol. 2 din seria roata timpului) de Robert Jordan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Rao
Autor (i): Robert Jordan
Traducator (i): Cezar Octavian Tabarcea, Diana Lupu
Numar de pagini: 766 pagini
ISBN: 9789731032641
Anul aparitiei: 2007
Descriere: O lume a Luminii si a Umbrelor, unde Binele si Raul se razboiesc dintotdeauna. Aceasta e lumea din "Roata Timpului", cea mai mare opera fantasy a zilelor noastre. Secole de-a randul, menestrelii au istorisit povesti despre Cornul lui Valere. Acum, Cornul despre care se credea ca este doar o legenda, Cornul care readuce la viata eroii varstelor trecute, este gasit. Dar e pierdut din nou, impreuna cu pumnalul din Shadar Logoth. Rand al-Thor, Dragonul Renascut, incearca sa se impotriveasca sortii, dar, in numele prieteniei pe care i-o poarta lui Mat, va sfarsi prin a lua parte la marea cautare. In timp ce Egwene si Nynaeve pornesc spre Turnul Alb din Tar Valon ca sa devina Aes Sedai, Rand si Ogierul Loial, insotiti de Perrin Aybara, merg pe urmele Cornului si ale pumnalului, strabatand intregul tinut Shienar, si patrund intr-o lume neinchipuit de ciudata. Insa Rand nu poate fugi de Putere. Cel intunecat vrea Cornul. Cel intunecat il vrea pe Rand.


Carti similare cu In cautarea cornului ( vol. 2 din seria roata timpului)

Atingerea mortii

Atingerea mortii

de Charlaine Harris

mai mult
Contact

Contact

de Carl Sagan

mai mult
Agentul haosului

Agentul haosului

de Norman Spinrad

mai mult



Recenzii

Sory_Luciano Sory_Luciano pe 2013-03-03 20:57:29 Rating:

Cel de-al doilea volum al seriei Roata Timpului făcea parte inițial din primul volum, precum și o mare parte din al treilea, doar că plăcerea și dorința de a scrie a lui Robert Jordan l-au făcut să creeze o poveste atât de complexă care nu se putea sub nici o formă publica într-un singur volum, așa că au fost create mai multe, iar ceea ce inițial se dorea o trilogie a devenit o...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207

Ingrid
Recenzii: 0
Carti citite: 18

Nicole
Recenzii: 7
Carti citite: 92