Uneori, sub clar de luna

scrisa de Heather Davis

Uneori, sub clar de luna de Heather Davis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Heather Davis
Traducator (i): Laura-Georgiana Fratu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-102-436-3
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Lumina lunii e periculoasa – alunga intimitatea intunericului si scoate la iveala lucruri care ar fi mai bine sa ramana ascunse...
Shelby este indragostita de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut intr-o tabara de reeducare, cu o vara in urma.
Acum, ea invata la Academia Steinfelder, o severa scoala elvetiana pentru fete… ce poate fi mai rau de-atat?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este ingrijorata – mai ales ca vede intr-un tabloid o fotografie in care el apare alaturi de printesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci si un varcolac sexy, iar legatura lui cu Shelby este mult mai puternica decat banuieste ea.
Austin reuseste sa se strecoare la Steinfelder si ii dezvaluie lui Shelby adevaratul motiv pentru care s-a tinut deoparte in tot acest timp. Prizoniera in scoala, din ce in ce mai constienta de pornirile ei ancestrale, Shelby realizeaza ca iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decat isi imaginase vreodata.


Carti similare cu Uneori, sub clar de luna

Mantuitorul dunei

Mantuitorul dunei

de Frank Herbert

mai mult
Carantina

Carantina

de Greg Egan, Greg Egen

mai mult
Bloody valentine. trei povesti de iubire (sange albastru)

Bloody valentine. trei...

de Melissa de la Cruz

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!