O saptamana in decembrie

scrisa de Sebastian Faulks

O saptamana in decembrie de Sebastian Faulks Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
O saptamana in decembrie 22.74 lei *
O saptamana in decembrie 23.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Sebastian Faulks
Numar de pagini: 576 pagini
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Londra, cu o saptamana inainte de Craciun, 2007. Timp de sapte zile, sapte personaje creioneaza tiparele complexe ale vietii urbane in lumea de astazi: un manager de fonduri speculative aflat in cautarea celei mai rasunatoare tranzactii a vietii sale, un jucator de fotbal profesionist recent sosit din Polonia, un tanar avocat cu prea putine cazuri si prea mult timp pentru speculatii teoretice, un student absorbit de teoriile islamiste, un autor de recenzii literare, un elev dependent de droguri si de reality-show-uri si un conductor de metrou – o tanara al carei traseu uneste toate aceste vieti si multe altele intr-un circuit zilnic.

Resorturile actualei crize economice, manifestarile fundamentalismului religios, prapastia dintre generatii, efectele dezumanizante ale erei electronice sunt doar cateva dintre temele in jurul carora se impletesc actiunile eroilor. Toate acestea creeaza o imagine realista, cu accente satirice, a lumii actuale dominate de lacomie, dezradacinare, lipsa valorilor autentice si o tot mai pregnanta izolare a individului. Adevarul sta scris in fata lor cu litere de-o schioapa, si totusi, oamenii acestia refuza sa-l vada, continuand sa-si joace rolurile mai departe, ca si cand ziua de maine ar fi doar un vis.

„Secolul al XIX-lea ne-a dat Balciul desertaciunilor de Thackeray si Prietenul nostru comun de Dickens... Secolul XXI ne ofera romanul lui Sebastian Faulks, O saptamana in decembrie.“ - The Sunday Times


Carti similare cu O saptamana in decembrie

Piticii mortii

Piticii mortii

de Jonathan Coe

mai mult
Busola lui noe

Busola lui noe

de Anne Tyler

mai mult
Era să fiu eu

Era să fiu eu

de Ali Smith

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!