Descendentii

scrisa de Kaui Hart Hemmings

Descendentii de Kaui Hart Hemmings Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Descendentii 23.36 lei *
Descendentii 31.5 lei *
Descendentii 32 lei *
Descendentii 80 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Kaui Hart Hemmings
Traducator (i): Nadine Vladescu
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-689-524-1
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Bestseller international vandut in peste douazeci si cinci de tari. In 2007, romanul Descendentii a castigat Elle Magazine's Readers' Prize (SUA). A fost New York Times Book Review Editors' Choice in 2008. In 2011, romanul a fost ecranizat intr-un film de mare succes, cu George Clooney in rolul principal, care a castigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Narat intr-un stil curajos, puternic, uneori de un umor irezistibil, Descendentii e un roman despre o familie neconventionala obligata de imprejurari dramatice sa se reuneasca spre a-si recupera propria mostenire si identitate.

Matt King e un avocat bogat din Honolulu, a carui sotie, Joanie, a suferit un accident in timpul unei curse de barci cu motor si se afla in coma. Mai mult, Matt afla ca sotia lui il insela si era pe punctul de a-i cere divortul, iar medicii hotarasc sa o deconecteze de la aparate pe Joanie, conform cererii din testamentul acesteia. Tatal lui Alex, o adolescenta rebela, care are probleme cu alcoolul si drogurile, si al lui Scottie, aflata la varsta tuturor intrebarilor, Matt realizeaza ca se confrunta cu o criza existentiala fara precedent si ca lui ii revine responsabilitatea de a-i proteja pe ceilalti membri ai familiei.


Carti similare cu Descendentii

Bine te-am rătăcit, Incognito!

Bine te-am rătăcit,...

de Bogdan Munteanu

mai mult
Fiul

Fiul

de Michel Rostain

mai mult
Piercing

Piercing

de Ryu Murakami

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!