Descendentii

scrisa de Kaui Hart Hemmings

Descendentii de Kaui Hart Hemmings Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Descendentii 23.36 lei *
Descendentii 31.5 lei *
Descendentii 32 lei *
Descendentii 80 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Kaui Hart Hemmings
Traducator (i): Nadine Vladescu
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-689-524-1
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Bestseller international vandut in peste douazeci si cinci de tari. In 2007, romanul Descendentii a castigat Elle Magazine's Readers' Prize (SUA). A fost New York Times Book Review Editors' Choice in 2008. In 2011, romanul a fost ecranizat intr-un film de mare succes, cu George Clooney in rolul principal, care a castigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Narat intr-un stil curajos, puternic, uneori de un umor irezistibil, Descendentii e un roman despre o familie neconventionala obligata de imprejurari dramatice sa se reuneasca spre a-si recupera propria mostenire si identitate.

Matt King e un avocat bogat din Honolulu, a carui sotie, Joanie, a suferit un accident in timpul unei curse de barci cu motor si se afla in coma. Mai mult, Matt afla ca sotia lui il insela si era pe punctul de a-i cere divortul, iar medicii hotarasc sa o deconecteze de la aparate pe Joanie, conform cererii din testamentul acesteia. Tatal lui Alex, o adolescenta rebela, care are probleme cu alcoolul si drogurile, si al lui Scottie, aflata la varsta tuturor intrebarilor, Matt realizeaza ca se confrunta cu o criza existentiala fara precedent si ca lui ii revine responsabilitatea de a-i proteja pe ceilalti membri ai familiei.


Carti similare cu Descendentii

Parfum de maci

Parfum de maci

de Gloriana Orlando

mai mult
Minunatele ispravi ale lui tartarin din tarascon

Minunatele ispravi ale...

de Alphonse Daudet

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!