Antologia viitorului

scrisa de Henry Gee

Antologia viitorului de Henry Gee Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Antologia viitorului 27.5 lei *
Antologia viitorului 32.13 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Henry Gee
Traducator (i): Silviu Genescu, Magda Xenofont, Gabriel Stoian
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-606-579-444-3
Anul aparitiei: 2012
Descriere: 100 de povestiri scurte despre viitor si cum va fi el. Autorii sunt oameni de stiinta, jurnalisti si scriitori SF celebri: Arthur C. Clarke, Bruce Sterling, Cory Doctorow, Greg Bear, Gregory Benford, Rudy Rucker, Greg Egan, Stephan Baxter, Frederik Pohl, Vernor Vinge, Michael Moorcock, Kim Stanley Robinson s.a.

Povestirile acopera o gama larga de subiecte legate de viitor, adoptand forme dintre cele mai diferite, de la satire, scheciuri pana la recenzii despre carti fictive sau articole de stiinta.

Antologia cuprinde povestiri publicate initial în prestigioasa revista Nature, intre anii 1999 si 2006. Este o carte unica, conceputa deopotriva de scriitori si oameni de stiinta, care se adreseaza oricarui cititor interesat de speculatiile despre viitor.


Carti similare cu Antologia viitorului

Maigret in arizona

Maigret in arizona

de Georges Simenon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!