Valea tacerii

scrisa de Nora Roberts

Valea tacerii de Nora Roberts Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Valea tacerii 32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lider
Autor (i): Nora Roberts
Numar de pagini: 424 pagini
Anul aparitiei: 2007
Descriere: A sosit momentul bataliei finale ce va avea loc in Valea Tacerii, un tinut malefic, care atrage sufletele celor nevinovati, stapanit de demoni si insetat in permanenta de sange.

Lupta va fi crancena, vampirii ies tarandu-se din gropi adanci, un vrajitor malefic alunga lumina, pe Pamant coboara intunericul, insa Cercul trebuie sa salveze toate lumile.

Vor reusi sa invinga toate obstacolele? Va rasari in sfarsit soarele? O poveste invaluita in magie si mister, o lume fabuloasa, o aventura contra cronometru impotriva Raului, o carte ce va tine cititorul in suspans pana la final.


Carti similare cu Valea tacerii

Comoara

Comoara

de Andreas Albes

mai mult
Lista neagra

Lista neagra

de James Patterson

mai mult



Recenzii

cassady cassady pe 2013-01-16 20:48:19 Rating:

Valea Tacerii este al 3-lea volum din trilogia cercului scrisa de Nora Roberts. Nu sunt fan al cartilor fantasy cu vampiri si tot tacamul dar la vremea cand am citit aceasta serie nu incepuse nebunia aceasta in materie de carti fantasy si mi s-a parut o serie cu un subiect inedit si interesant.
Fiecare carte se roteste in jurul unui cuplu, cele trei fiind cele destinate sa...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

cassady pe 21.01.2013 19:55:08

Dansul Zeilor este al 2-lea volum din trilogia cercului scrisa de Nora Roberts. Nu sunt fan al cartilor fantasy cu vampiri si tot tacamul dar la vremea cand am citit aceasta serie nu incepuse
nebunia aceasta in materie de carti fantasy si mi s-a parut o serie cu un subiect inedit si interesant.
Fiecare carte se roteste in jurul unui cuplu, cele trei fiind cele destinate sa salveze Geallul un taram mitic de demult, de dominatia vampirilor.
In cea de-a doua carte povestea ii are in centru pe Blair, razboinica si pe Larkin intre cei doi infiripandu-se o frumoasa relatie de dragoste. In paralel cu dragostea lor cei 6 prieteni si
componenti ai cercului se lupta cu mama vampirilor Lilith si incearca sa salveze o parte din oamenii inchisi in grotele ei.
Cartea este plina de momente de actiune, dar si de momente sentimentale asa ca este o carte perfecta daca iubiti cartile de dragoste.


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cassady
Recenzii: 42
Carti citite: 105