Prabusirea

scrisa de Guillermo del Toro, Chuck Hogan

Prabusirea de Guillermo del Toro, Chuck Hogan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Prabusirea 3 lei *
Prabusirea 3 lei *
Prabusirea 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Guillermo del Toro, Chuck Hogan
Numar de pagini: 608 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Un virus vampiric a pus stapanire pe orasul New York, se raspandeste in toata America si, in curand, va cuprinde lumea intreaga.

In tot acest haos, dr. Eph Goodweather, seful echipei de interventie rapida in situatiile de amenintare biologica, se afla in fruntea unui mic grup de oameni dornici sa opreasca raspandirea monstrilor insetati de sange.

Dar e posibil sa fie deja prea tarziu, caci a inceput un razboi intre vampirii din Lumea Veche si cea Noua, rod al planului malefic al Stapanului, iar cele doua grupuri isi disputa controlul total.

Prinsi intre aceste forte aflate in conflict, oamenii, lipsiti de putere, vulnerabili, devin din consumatori, consumati.

Viitorul omenirii este incert, iar Eph si destoinica sa echipa, indrumata de un fost profesor si supravietuitor al Holocaustului, trebuie sa lupte impotriva unei amenintari al carei scop suprem este mai cumplit decat si-a inchipuit oricine la inceput, o soarta mai crunta decat anihilarea.


Carti similare cu Prabusirea

Prabusirea

Prabusirea

de Guillermo del Toro, Chuck Hogan

mai mult
Misery

Misery

de Stephen King

mai mult
Fiica generalului

Fiica generalului

de Nelson DeMille

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!