Un soldat de nadejde

scrisa de Ford Madox Ford

Un soldat de nadejde de Ford Madox Ford Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un soldat de nadejde 15.32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Ford Madox Ford
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-724-453-6
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Ford Madox Ford, autor aproape necunoscut in spatiul literar romanesc, uimeste prin forta prozei sale, dar si prin profunzimea psihologica a personajelor, al caror registru emotional cuprinde atat inocenta imaculata, cat si gelozia otravita.

Doua cupluri aparent ideale se imprietenesc intr-o statiune din Europa. Edward reprezinta ofiterul ideal, chipes, generos si bland. Leonora e o doamna in adevaratul sens al cuvantului, iar Florence e o tanara culta si plina de viata. Insa pojghita de respectabilitate, perfectiune si devotament ascunde o tesatura primejdioasa si fragila de minciuni, adulter, pasiuni chinuitoare, disperare si incrancenare.

Pe masura ce povestea sotilor Ashburnham si a cuplului Dowell se desfasoara in mintea cititorului, in urma ramane interogatia amara a unuia dintre personaje: „Unde sunt toate fiintele stralucitoare, fericite si neprihanite din lumea asta? Unde-i fericirea?“


Carti similare cu Un soldat de nadejde

Scrisori din insula Guernsey

Scrisori din insula...

de Mary Ann Shaffer, Annie Barrows

mai mult
Soimul ratacitor

Soimul ratacitor

de Glenway Wescott

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!