Au pays de la magie – in tara magiei

scrisa de Henri Michaux

Au pays de la magie – in tara magiei de Henri Michaux Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Art
Autor (i): Henri Michaux
Traducator (i): Dan Stanciu
Numar de pagini: 118 pagini
ISBN: 978-973-124-613-0
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Cand mi se vorbea despre orizontul retras, despre Magi care stiau sa-ti inlature orizontul si nimic altceva decat orizontul, lasand restul la vedere, imi inchipuiam c-o fi vreo expresie verbala, o gluma care se face doar in vorbire.
Intr-o zi, cu mine de fata, un Mag a inlaturat orizontul de jur-imprejurul meu. Magnetism, sugestie sau oricare ar fi fost cauza, brusca sustragere a orizontului (eram la tarmul marii, unde cu o clipa mai devreme ii puteam zari nesfarsita intindere si nisipurile plajei) mi-a provocat o spaima atat de cumplita incat n-am indraznit sa mai fac un pas.
I-am spus indata ca m-a convins, ca e asa cum zice el. A fost o senzatie cu neputinta de indurat. Nici azi n-am curajul sa mi-o aduc aminte.


Carti similare cu Au pays de la magie – in tara magiei

Falci

Falci

de Ionel Ciupureanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!