Moartea lenta a lucianei b.

scrisa de Guillermo Martinez

Moartea lenta a lucianei b. de Guillermo Martinez Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Moartea lenta a lucianei b. 4.5 lei *
Moartea lenta a lucianei b. 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Guillermo Martinez
Traducator (i): Irina Dogaru
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-973-689-284-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul Moartea lenta a Lucianei B., publicat in Spania in 2007, tradus deja in peste 20 de tari, a fost votat de catre criticii spanioli in randul celor mai bune zece carti ale anului.

In clipa in care telefonul suna, iar la capatul celalalt al firului se aude vocea Lucianei, in mintea naratorului se declanseaza o avalansa de amintiri. Se pare ca acesti ultimi ani din viata femeii, pe vremuri o tanara foarte frumoasa, nu au fost decat un lung sir de tragedii in urma carora aproape toti membrii familiei sale au pierit. Prada disperarii, cu mintile ratacite, ea cere ajutorul romancierului pentru care lucrase in trecut vreme de cateva saptamani. Este oare posibil ca un artist sa dea forma prin scriitura sa nu doar unui roman, ci si realitatii care il inconjoara? E cu putinta ca romanul sau sa prinda viata in afara paginilor inerte ale manuscrisului? Cum se poate transforma o simpla dorinta intr-un geniu al raului si cat de departe poate ajunge setea de razbunare a omului care a pierdut tot?


Carti similare cu Moartea lenta a lucianei b.

Hollywood

Hollywood

de Charles Bukowski

mai mult
Punctul omega

Punctul omega

de Don Delillo

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

smaranda
Recenzii: 0
Carti citite: 44

andreeatoma
Recenzii: 56
Carti citite: 140