Mass media insider

scrisa de Tudor Calin Zarojanu

Mass media insider de Tudor Calin Zarojanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mass media insider 17.5 lei *
Mass media insider 21.71 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Tudor Calin Zarojanu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-46-2592-5
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Mass Media Insider este povestea unui ziarist si a nenumaratelor redactii de ziare, reviste, posturi de radio si TV prin care trece din anii ’90 incoace. Este povestea presei romanesti postdecembriste, spusa de un observator inteligent, ironic si onest.

„Tudor Calin Zarojanu este un entuziast. Nu-l descurajeaza nici macar perspectiva sfarsitului lumii (pe care l-a si descris, de altfel, cu verva satirica, in romanul Sfarsitul lumii). Dupa 1989 s-a manifestat ca un gazetar frenetic, infuzand inteligenta, talent literar si umor in toate publicatiile la care a lucrat. Si aceasta pentru ca, inainte de a fi ziarist, este scriitor. Un scriitor inventiv, de o mare mobilitate intelectuala, care se misca pe un intins registru stilistic cu dezinvoltura cu care Johnny Raducanu isi plimba mainile pe claviatura pianului. Romanul Mass Media Insider valorifica experienta sa de om de presa. Tudor Calin Zarojanu povesteste intr-un ritm alert, captivant tot ce a vazut si a trait intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna si... sublima, lumea mass-media. Cartea sa este o Arca a lui Noe pe care a imbarcat nenumarate personaje reale, ca sa le salveze de la uitare. M-am recunoscut si eu, cu placere, printre ele.” (Alex. Stefanescu)


Carti similare cu Mass media insider

Cafeneaua pas-parol

Cafeneaua pas-parol

de Matei Visniec

mai mult
Mirii nemuririi

Mirii nemuririi

de Radu Aldulescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!