Alte glasuri, alte incaperi

scrisa de Truman Capote

Alte glasuri, alte incaperi de Truman Capote Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Alte glasuri, alte incaperi 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Truman Capote
Traducator (i): Mircea Ivanescu
Numar de pagini: 276 pagini
ISBN: 973-46-0300-0
Anul aparitiei: 2006
Descriere: „Un roman intens si stralucitor... Capote poseda o maiestrie narativa uluitoare, o magie proprie.” (The Atlantic Monthly)

Romanul de debut al lui Capote, publicat la doar 23 de ani, a fost inca de la aparitie un enorm succes de critica si de public si este considerat astazi una dintre capodoperele literaturii americane din cea de-a doua jumatate a secolului XX. Tandru, liric si provocator intocmai ca autorul sau, este, dupa marturia acestuia, „menit sa exorcizeze demonii” unei copilarii singuratice. Tratand, in buna masura, despre sperantele si angoasele adolescentului Capote, cartea descrie experientele – pe jumatate traite, pe jumatate visate – ale lui Joel Knox, care, dupa moartea mamei sale, vine sa locuiasca, alaturi de tatal pe care nu-l cunoscuse niciodata, la un conac izolat din Alabama. Destinele frante ale excentricilor locatari ai resedintei vor reprezenta pentru tanarul Joel un avertisment si, in acelasi timp, o capcana, iar relatia cu acestia il va ajuta sa descopere lumea adulta si pe sine insusi.


Carti similare cu Alte glasuri, alte incaperi

Rege, dama, valet

Rege, dama, valet

de Vladimir Nabokov

mai mult
Metello

Metello

de Vasco Pratolini

mai mult
Identitatea

Identitatea

de Milan Kundera

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!