Patricia kaas - umbra din vocea mea

scrisa de Patricia Kaas

Patricia kaas - umbra din vocea mea de Patricia Kaas Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Litera
Autor (i): Patricia Kaas
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-600-388-9
Anul aparitiei: 2011
Descriere: „Mi-a fost foarte frica sa scriu aceasta carte. in cele din urma am spus totul, ca un fel de terapie. Dar n-am vindecat nimic. Nu te tratezi cu muzica. Nici cu o poveste. Poate cu timpul... Adevarul meu s-a conturat fara voia mea, uneori impotriva vointei mele. intotdeauna eşti cel mai mare duşman al tau cand inaintezi in intuneric. Cuvintele mele n-au acoperit nimic, ci mi-au scos la lumina visele, indoielile, suferintele.“ Patricia Kaas
In autobiografia sa, Patricia Kaas ne dezvaluie, cu deplina sinceritate, lucruri mai putin cunoscute despre cariera ei exceptionala, dar, mai ales, detalii intime din viata sa niciodata evocate pana acum. Relatiile de familie, ascensiunea pe scena muzicii mondiale, moartea parintilor, prieteniile, iubirile, avorturile ce au avut drept efect incapacitatea de a mai avea vreodata copii, singuratatea – toate contureaza imaginea unei femei care, in ciuda unui destin tulburator și a aparentei sale fragilitati, ramane complexa și curajoasa.


Carti similare cu Patricia kaas - umbra din vocea mea

Muzica tacerii

Muzica tacerii

de Andrea Bocelli

mai mult
Am ales sa fiu

Am ales sa fiu...

de Sever Dron

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!