Evanghelia dupa iuda

scrisa de Adam Blake

Evanghelia dupa iuda de Adam Blake Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Evanghelia dupa iuda 31.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Adam Blake
Traducator (i): Delia Ungureanu
Numar de pagini: 568 pagini
ISBN: 978-973-707-515-4
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Afla secretul care va schimba lumea. Afla secretul manuscriselor de la Marea Moarta

Celebrele manuscrise de la Marea Moarta ascund teribilul adevar despre moartea lui Hristos, pastrat secret vreme de secole intregi. In timp ce investigheaza o serie de crime dubioase, un fost mercenar si o politista ambitioasa ajung la faimoasele documente descoperite abia recent. Sapand tot mai adanc in cautarea firului misterios care uneste toate acele crime bizare, cei doi se trezesc haituiti de un grup de asasini periculosi care plang cu lacrimi de sange si se cred urmasii lui Iuda Iscariotul, apostolul hulit al lui Hristos. Dar cuplul aventurier va face tot posibilul pentru a demasca acest secret care va schimba destinul umanitatii... A murit, intr-adevar, Hristos pe cruce?

De la inexplicabila prabusire a unui avion in Arizona, fara supravietuitori, la o crima sangeroasa petrecuta la o universitate londoneza, de la un oras-fantoma aflat langa Ciudad de Mexico pana la o vendeta ce are loc in Rusia – Evanghelia dupa Iuda spune povestea plina de suspans a Poporului Ales, a mesajului pe care acesta ajunge sa-l dezvaluie omenirii si a adevarului istoric despre moartea Mantuitorului.

Cel mai bine scris si mai captivant thriller religios de la Codul lui Da Vinci incoace.

O comunitate secreta este descoperita de niste savanti care decripteaza un text misterios. Comunitatea este urmasa lui Iuda, apostolul hulit al lui Isus. Conform noilor descoperiri, Iuda ar fi cel mai iubit discipol, caruia i s-a promis ca va conduce intreg pamantul. Asteptand momentul in care va domina lumea, poporul lui Iuda locuieste sub pamant, bine camuflat intr-un hangar urias din Mexic, fara legaturi cu exteriorul. Ce se va intampla cu acest popor in clipa in care secretul ameninta sa-i fie demascat?


Carti similare cu Evanghelia dupa iuda

Dolores claiborne

Dolores claiborne

de Stephen King

mai mult
Maestra in arta mortii

Maestra in arta mortii

de Ariana Franklin

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!