Hotul de trupuri

scrisa de James Bradley

Hotul de trupuri de James Bradley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Hotul de trupuri 20.94 lei *
Hotul de trupuri 22.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): James Bradley
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-973-675-911-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Londra, 1826. Gabriel Swift studiaza cu Edwin Poll, cel mai mare anatomist londonez. Atras in jocurile lui Lucan, adversarul maestrului sau si temut profanator de morminte, stapanul absolut al comertului cu cadavre, tanarul decade si ajunge sa cunoasca violenta si depravarea lumii interlope, in care – va descoperi – a lua viata cuiva este incredibil de usor.
Dupa zece ani, un cu totul alt om preda lectii de desen in colonia australiana de detinuti New South Wales si, in timpul liber, picteaza pasari. Cand se indragosteste de una dintre elevele sale, intelege ca nimeni nu poate scapa de trecut si ca, adesea, cele mai ingrozitoare temnite sunt cele in care ne zidim singuri.

Un thriller gotic captivant, o evocare a atmosferei incarcate de mister din Londra victoriana si totodata povestea emotionanta a unui destin marcat de brutalitatea unei lumi in care totul este de vanzare. Dickens s-ar fi simtit aici ca acasa.


„Imbina atmosfera sumbra si fascinanta a genului horror cu meditatia profunda asupra unor teme metafizice." - Sydney Morning Herald


Carti similare cu Hotul de trupuri

Asediu

Asediu

de Brad Thor

mai mult
Îndoiala

Îndoiala

de Ashley Audrain

mai mult
Dracula

Dracula

de Bram Stoker

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!