Jack

scrisa de John Parker

Jack de John Parker Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jack 4 lei *
Jack 8 lei *
Jack 15 lei *
Jack 16.5 lei *
Jack 18 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): John Parker
Traducator (i): Monica Mitarca
Numar de pagini: 376 pagini
ISBN: 978-973-1931-87-6
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Cu ajutorul si participarea multora dintre colaboratorii lui Nicholson de la Hollywood, John Parker pune cap la cap adevarul despre „marele seducator”. Abandonat de tatal sau, a crescut convins ca bunica ii era mama si ca mama ii era, de fapt, sora mai mare. Aceasta copilarie iesita din comun a fost inceputul unei calatorii incredibile, care i-a adus succese de Oscar, o serie de iubite arhicunoscute si o relatie de lunga durata cu Anjelica Huston. Dorit de femei si admirat de barbatii de pretutindeni, Nicholson reuseste sa domine fiecare scena in care joaca.

Trecand mandru de 70 de ani, Nicholson nu da semne ca si-ar pierde din vitalitate. Aflati ce ascunde ranjetul lui ca de lup citind cea mai cuprinzatoare biografie a sa aparuta vreodata. Descoperind ca Nicholson e mult mai mult decat petrecaretul din ziarele de scandal, John Parker i-a creat un portret fascinant. Pregatiti-va sa fiti surprinsi – aflati cine este de fapt Jack.


Carti similare cu Jack

Cerul din burta

Cerul din burta

de Ioana Nicolaie

mai mult
Ac/dc maximum rock&roll

Ac/dc maximum rock&roll

de Murray Engleheart, Arnaud Durieux

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!