Cold Mountain

scrisa de Charles Frazier

Cold Mountain de Charles Frazier Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cold Mountain 17.69 lei *
Cold Mountain 18.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Charles Frazier
Traducator (i): Antoaneta Ralian
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 973-681-467-X
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Romanul „Cold Mountain” sta la baza ecranizarii filmului omonim turnat in mare parte in Romania, regizat de celebrul Anthony Minghella, cu Jude Law, Nicole Kidman si Renee Zellweger, cistigatoare a Globului de aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Publicat in 1997, romanul de debut al lui Charles Frazier a inregistrat un imens succes, rasplatit cu National Book Award, unul dintre cele mai prestigioase premii literare americane.

„Un mare roman despre Razboiul Civil, care aduce in prim plan nu atit cimpurile de batalie, cit peisajul sufletului uman.” (San Francisco Chronicle)

„Romanul evoca marile romane despre razboi scrise de Stendhal si Tolstoi. Una dintre acele rare povesti mirabile despre dragoste si razboi. Destinul Adei si al lui Inman continua sa te insoteasca si dupa ce ai intors ultima pagina.” (Salon)

„Cel mai impresionant si mai captivant debut pe care l-am citit vreodata. O povestire hipnotica, ambitioasa, cu personaje bine conturate si descrieri minunate. Desi plasata in timpul Razboiului de Secesiune, e la fel de contemporana ca «Adio, arme» a lui Hemingway.” (Willie Morris)


Carti similare cu Cold Mountain

Intoarcere acasa

Intoarcere acasa

de Charles Percy Snow

mai mult
Homo faber

Homo faber

de Max Frisch

mai mult
Viata e tot ce avem

Viata e tot ce avem

de Bruno Ferrero

mai multRecenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2016-07-09 06:59:57 Rating:

Suntem indemnati sa citim numai carti care ne plac, iar daca o carte nu ajunge sa produca “adrenalina” specifica lecturii, este mai bine sa o punem de-o parte. Cu alte cuvinte, sa nu ne pierdem timpul cu carti care nu ne atrag ca subiect sau care ne plictisesc.

Prima impresie legata de “Cold Mountain” a fost ca este, din pacate… plictisitoare. Iar impresia s-a mentinut cam pana...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115