Un atlas al dorintelor zadarnice

scrisa de Anuradha Roy

Un atlas al dorintelor zadarnice de Anuradha Roy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un atlas al dorintelor zadarnice 15.68 lei *
Un atlas al dorintelor zadarnice 17 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Anuradha Roy
Traducator (i): Irina Bojin
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-973-689-411-4
Anul aparitiei: 2011
Descriere: O poveste de iubire despre doi oameni care se regasesc atunci cand lumea lor se prabuseste iar toti cei dragi ii parasesc, Un atlas al dorintelor zadarnice a fost publicat pana in prezent in saisprezece tari.

In 1907, Amulya Babu a infiintat o fabricuta in Songarh, un targ linistit asezat aproape de locul unei cetati stravechi de mult inghitite de jungla. Nu stia ca in acea clipa i se hotara destinul: sub acoperisul casei visurilor lui se vor impleti sau desparti destinele a trei generatii, in gradina luxurianta se vor infiripa iubiri si se vor frange inimi, iar zidurile groase se vor dovedi neputincioase in fata Istoriei.

„O scrisoare de dragoste adresata unei Indii acum disparute, o tara a inocentei si a noptilor de vara imbalsamate de mirosul iasomiei." (Financial Times)


Carti similare cu Un atlas al dorintelor zadarnice

Căderea din timp

Căderea din timp

de David Grossman

mai mult
Scorpia

Scorpia

de Anne Tyler

mai mult



Recenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 17:32:07 Rating:

Romanul este unul deosebit și prezintă o poveste de dragoste cu final trist. Facem cunoștință cu India, cu tărâmul cocotierilor și arborilor de mango, cu mirosul de mâncare specific indiană…dar și cu sărăcia celor care trăiesc în regiunile sărace ale Indiei.
Romanul este structurat în trei părți, fiecare purtând un titlul sugestiv: Casa înecată, Fortul năruit și La malul apei. Povestea are...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Adelydda
Recenzii: 57
Carti citite: 145

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126