Pescarusul

scrisa de Richard Bach

Pescarusul de Richard Bach Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pescarusul 23 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Richard Bach
Numar de pagini: 96 pagini
ISBN: 973-50-0364-3
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Pescarusul Jonathan Livingston este, dupa Micul Print, cea mai citita parabola moderna. Nu, nu e important ca povestea vorbeste despre ordine si dezordine, despre conformism si disidenta, despre cardul care caraie si solitarul care tace si zboara. Nici relatia maestru-discipol despre care nu mai ramane aproape nimic de spus dupa ce citesti cartea nu e cel mai important lucru in aceasta istorie si nici exemplara lectie de libertate pe care o primim. Important este insa felul in care raspunde pescarusul Jonathan la nedumerirea tanarului sau prieten: "...Nu inteleg cum poti iubi un card de pasari care tocmai au incercat sa te ucida." Cititi raspunsul pe care il primeste invatacelul si veti descoperi sensul parabolei si ceea ce e cu adevarat important in ea.

Cartea este dedicata "...adevaratului Pescarus Jonathan care traieste in noi toti". Ramane sa verificati dumneavoastra daca "noi toti" meritam dedicatia.


Carti similare cu Pescarusul

Mastile

Mastile

de Fumiko Enchi

mai mult
Batalie in adincuri

Batalie in adincuri

de Douglas Reeman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 72
Carti citite: 262

ON
Recenzii: 0
Carti citite: 109

Maya
Recenzii: 0
Carti citite: 30