Ducesa de milano (2 volume)

scrisa de Michael Ennis

Ducesa de milano (2 volume) de Michael Ennis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Michael Ennis
Numar de pagini: 808 pagini
ISBN: 978-973-724-094-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: O saga despre femei si putere. Avand ca spatiu de desfasurare Italia sfarsitului de secol XV, acest roman plin de actiune ne spune povestea a doua tinere si frumoase verisoare: Beatrice d'Este si Isabella de Aragon, ale caror pasiuni si ambitii au schimbat cursul istoriei europene. Sosite la cea mai fastuoasa si agitata curte din lume, Isabella, ca sotia nedorita a Ducelui de Milano si Beatrice ca sotia nedorita a regentului Moro, cele doua tinere femei vor deveni experte in intriga politica. Casatorita la varsta de 15 ani si decedata la 31, la nasterea copilului sau, Beatrice (ducesa de Milano) este figura centrala a cartii. Relatia cu Isabella a influentat din culise unul dintre conflictele majore ale istoriei: invadarea Italiei de catre Franta, in 1494. Michael Ennis este licentiat in istorie la Universitatea Berkeley, California. Bestseller in Italia, cartea sa, Ducesa de Milano, a fost tradusa in 12 limbi.

“Un roman istoric meticulos documentat, pe care il citesti pe nerasuflate, fascinat de intrigile pentru putere ale clanului d'Este-Sforza- Aragon. Frumusetea si rafinamentul acestor femei si oameni ai Renasterii creeaza o poveste de neuitat.” - History Book Club Review


Carti similare cu Ducesa de milano (2 volume)

Fiica pierdută

Fiica pierdută

de Gill Paul

mai mult
Curtezana

Curtezana

de Diane Haeger

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!