Maigret si batrana doamna

scrisa de Georges Simenon

Maigret si batrana doamna de Georges Simenon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Georges Simenon
Traducator (i): Nicolae Constantinescu
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-973-46-1302-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Al 36-lea volum din Seria Maigret!

Un caz mai putin obisnuit il duce pe Maigret in Normandia: o servitoare a murit otravita dupa ce a baut un pahar cu apa care ar fi trebuit sa contina un somnifer, destinat de fapt stapanei sale. Cel putin asa declara aceasta din urma, o batrana si fermecatoare doamna, care apeleaza la comisar pentru descoperirea asasinului.

Din averea de altadata, batranei doamne nu i-au mai ramas decat casa in care locuieste si cateva bijuterii fara valoare, replici ale colectiei fabuloase pe care o poseda odinioara. De ce ar fi incercat cineva sa o ucida? E adevarat ca doi dintre copiii sai, ispititoarea Arlette si flegmaticul Theo, au vieti private tulburi si purtari care dau de gandit. Totusi, banuielile lui Maigret par sa se indrepte in alta parte…


Carti similare cu Maigret si batrana doamna

Adversarul secret

Adversarul secret

de Agatha Christie

mai mult
Maigret se teme

Maigret se teme

de Georges Simenon

mai mult
Natura moarta cu sevraj

Natura moarta cu sevraj

de Serban Margineanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!