Tandru si rece

scrisa de Felix Nicolau

Tandru si rece de Felix Nicolau Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tandru si rece 4.34 lei *
Tandru si rece 17.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Felix Nicolau
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-23-1935-2
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Tandru pentru ca e greu sa rezisti exuberantei feminitati balcanice. Rece intrucat realitatea se arata a fi vorace si splendid de perversa. Tandru pentru ca un barbat traieste de la o dragoste la alta, indiferent de formele pe care le imbraca pasiunea. Rece intrucat nimic nu e sigur: nici sexul personajelor, nici sexul obiectelor. Daca exista un Graal romanesc, atunci el se ascunde in mintile tranchilizate ale personajelor. Nimeni nu-si poseda identitatea. Tot ce ne ramane de facut este sa raspundem la intrebarea Who's who? Daca ne tin curelele, fireste...

„Ce roman turbo, cu povesti aiuritoare, pline de vertijuri si personaje care mai de care mai sarite din rama - de la cititori de Heidegger si Dante pana la fete iubitoare de medii si media - e acest Tandru si rece! Felix Nicolau si-a tunat cartea cu tot ce trebuie: umor, sex, pagini de jurnal... intelectual , dar si dese intalniri de gradul III cu sofisticata civilizatie romaneasca. Mai sunt acolo o poveste de amor si-un drum pe la spitalul de nebuni, asa ca puneti-va centurile de siguranta, daca nu vreti sa zburati din scaun in timpul lecturii.“ (Robert Serban)

„Felix Nicolau imi creeaza senzatia ca poate controla multe dintre zonele limbii, neexploatate prea mult pana azi. Proza scrisa de el, pe cat e de usor de citit, pe atat e de atasanta prin spectacolul lingvistic pe care-l ofera.“ (Serban Axinte)


Carti similare cu Tandru si rece

Seara cantaretelor

Seara cantaretelor

de Lidia Jorge

mai mult
Mirii nemuririi

Mirii nemuririi

de Radu Aldulescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!