Sacrificiul din miezul iernii

scrisa de Mons Kallentoft

Sacrificiul din miezul iernii de Mons Kallentoft Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Mons Kallentoft
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-973-707-452-2
Anul aparitiei: 2011
Descriere: «V-ati bucurat de cartile lui Stieg Larsson? Acum e momentul unui nou rege al prozei scandinave: Mons Kallentoft.» (Magnus Utvik, cel mai prestigios critic suedez)
FIECARE CRIMA ARE ANOTIMPUL EI... SUSPANS, ADRENALINA, DAR SI O INCREDIBILA PROFUNZIME.

Marti, 31 ianuarie, ora 07:22 a.m. inca este noapte pe campiile nesfarsite din östergötland. E una dintre cele mai reci ierni din istoria Suediei. in aceasta dimineata geroasa, Malin Fors si colegii ei de la departamentul de criminalistica descopera cadavrul gol al unui barbat obez, atarnand de creanga unui copac. Cum a ajuns acolo, sus? Opera unui criminal sadic sau o sinucidere atipica? Si de unde provin acele rani ciudate care-i acopera trupul?
Misiunea de a descoperi criminalul ii revine lui Malin Fors, o politista tanara si plina de intuitie, care-si creste singura fiica si care va incerca, folosind uneori metode la limita legalitatii, sa dea de urma criminalului, inainte ca alte nenorociri sa se produca. Indiciile ii lasa perplecsi pe toti cei implicati in ancheta: apar in scena, rand pe rand, trei frati suspecti de viol, niste adolescenti dubiosi, plus Valkyria si Rickard Skoglöf, doi tipi excentrici, adepti ai unor ritualuri vikinge. Galeria eroilor bizari se incheie cu niste «voci» care nu apartin acestei lumi...
Romanul s-a vandut numai in Suedia in 220 000 de exemplare. in Franta, Mons Kallentoft i-a surclasat in topul FNAC pe Stieg Larsson, dar si pe Dan Brown


Carti similare cu Sacrificiul din miezul iernii

Maigret si gangsterii

Maigret si gangsterii

de Georges Simenon

mai mult
Cine a ucis-o pe cecile?

Cine a ucis-o pe cecile?

de Georges Simenon

mai mult



Recenzii

Gavrilut Roxana Gavrilut Roxana pe 2014-08-02 20:25:53 Rating:

’’Nu mă lovi.
N-auzi?
Lasă-mă-n pace.
Nu, nu, deschide-mi uşa.
Merele, mirosul de mere. Îl simt.
Nu mă lăsa în albul ăsta îngheţat. Acele-astea mărunte. Vântul îmi devorează mâinile şi faţa, şi până şi faţa, şi până şi cea mai mica porţiune de piele îngheţată a ţestei.
Nu vezi că dispar? Nu prea pare să-ţi pese…ori mă-nşel?
Viermii se...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Gavrilut Roxana
Recenzii: 20
Carti citite: 40

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109

ancalexe
Recenzii: 0
Carti citite: 23