Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana

scrisa de Janet Tolan

Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana de Janet Tolan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana 24.65 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Autor (i): Janet Tolan
Traducator (i): Simona Tudor
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-111-178-0
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Terapia centrata pe persoana este simpla, eleganta si universala. Intelegerea teoriei terapiei centrate pe persoane creeaza o intelegere profunda a complexitatii si bogatiei experientei umane. Fundamental centrata pe relatie, aceasta terapie are un caracter imprevizibil, fiind o activitate provocatoare care implica atat intelectul, emotiile si energia fizica.

Consiliere&Psihoterapie centrata pe persoana descrie toate aspectele relatiei terapeutice, de la prima intalnire si evaluarea initiala pana la incheierea cu bine a relatiei, si arata cum abilitatile si atitudinile practicianului centrat pe persoana sunt folosite in mod eficient in campul interactiunilor consilier-client. Conceptele centrale ale abordarii: contact psihologic, congruenta, empatie si apreciere pozitiva neconditionata, sunt definite ca baza nu numai a consilierii, ci si a rolului mai amplu al practicianului in interiorul organizatiei sau agentiei.

Volumul de fata este o introducere ideala atat pentru practicienii incepatori cat si pentru terapeutii mai experimentati care vor sa-si extinda domeniul. Subtilitatile abordarii centrate pe persoane sunt explorate concret, iar exemplele si exercitiile sunt folosite pentru a ajuta la intelegerea teoriei si la dezvoltarea abilitatilor.


Carti similare cu Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana

Vampirii energetici

Vampirii energetici

de Albert J. Bernstein

mai mult
Pasi uriasi. schimbari mici cu efecte mari. 365 de idei pentru autocontrol

Pasi uriasi. schimbari...

de Anthony Robbins

mai mult
Eu, barbatul

Eu, barbatul

de John Eldrege

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!