Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana

scrisa de Janet Tolan

Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana de Janet Tolan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana 24.65 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Autor (i): Janet Tolan
Traducator (i): Simona Tudor
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-111-178-0
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Terapia centrata pe persoana este simpla, eleganta si universala. Intelegerea teoriei terapiei centrate pe persoane creeaza o intelegere profunda a complexitatii si bogatiei experientei umane. Fundamental centrata pe relatie, aceasta terapie are un caracter imprevizibil, fiind o activitate provocatoare care implica atat intelectul, emotiile si energia fizica.

Consiliere&Psihoterapie centrata pe persoana descrie toate aspectele relatiei terapeutice, de la prima intalnire si evaluarea initiala pana la incheierea cu bine a relatiei, si arata cum abilitatile si atitudinile practicianului centrat pe persoana sunt folosite in mod eficient in campul interactiunilor consilier-client. Conceptele centrale ale abordarii: contact psihologic, congruenta, empatie si apreciere pozitiva neconditionata, sunt definite ca baza nu numai a consilierii, ci si a rolului mai amplu al practicianului in interiorul organizatiei sau agentiei.

Volumul de fata este o introducere ideala atat pentru practicienii incepatori cat si pentru terapeutii mai experimentati care vor sa-si extinda domeniul. Subtilitatile abordarii centrate pe persoane sunt explorate concret, iar exemplele si exercitiile sunt folosite pentru a ajuta la intelegerea teoriei si la dezvoltarea abilitatilor.


Carti similare cu Psihoterapie & consiliere centrata pe persoana

Secretele succesului

Secretele succesului

de Dale Carnegie

mai mult
Spiritul programarii neuro-lingvistice (nlp)

Spiritul programarii...

de Dr. L. Michael Hall

mai mult
Sfaturi pentru fiica mea

Sfaturi pentru fiica mea

de Alexandra Stoddard

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!