Intrarea soarelui

scrisa de Cecilia Stefanescu

Intrarea soarelui de Cecilia Stefanescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Intrarea soarelui 9.98 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Cecilia Stefanescu
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-973-681-735-9
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Cecilia Stefanescu este autoarea romanului Legaturi bolnavicioase, ecranizat, in regia lui Tudor Giurgiu, dupa un scenariu semnat de autoare si selectionat in sectiunea „Panorama” a Festivalului de Film de la Berlin.

„E posibil ca toata linistea, cumintenia si tihna de acum sa fie inlocuite intr-o fractiune de groaza si desfrau si tulburare? E posibil sa visezi si, sculandu-te intr-o dimineata, scaldata de soare si plina de promisiuni, tot ce ai inteles si ai trait pana atunci sa dispara?

M-am gandit ca e momentul sa transform neintreruptele confesiuni autobiografice de care e plina literatura azi in fabulatii despre ce ar fi fost viata unui personaj care ar fi putut, la fel de bine, sa-mi poarte sau sa-ti poarte numele.

M-am gandit sa scriu despre toate acele lucruri despre care literatura contemporana nu mai are pofta sa vorbeasca pentru ca pare sastisita. Pe care le-a bagat sub presul istoriei si pe care le ignora, cu o constienta superioara. E un pariu pe care il fac cu modele si cu propriile mele prejudecati. Fara indoiala, un roman de dragoste, in care am topit putina dragoste din literatura romana.” (Cecilia Stefanescu)


Carti similare cu Intrarea soarelui

Zaira

Zaira

de Catalin Dorian Florescu

mai mult
Traficantul de arme

Traficantul de arme

de Hugh Laurie

mai mult
Pazitoarea tainei

Pazitoarea tainei

de Kate Morton

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!