Glamorama

scrisa de Bret Easton Ellis

Glamorama de Bret Easton Ellis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Glamorama 7.99 lei *
Glamorama 28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Bret Easton Ellis
Traducator (i): Adrian Buz
Numar de pagini: 616 pagini
ISBN: 978-973-46-0778-5
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul lui Bret Easton Ellis nu neglijeaza nici unul din „condimentele” cu care autorul si-a obisnuit cititorii. Plasata in lumea modei si a glamour-ului sau gaunos, cartea infatiseaza, cu sarcasm si umor, o situatie cu iz de fantezie suprarealista: cateva modele din lumea sic a modei internationale se convertesc la terorism si pun la cale o mare conspiratie. Debusolare, lipsa de sens, sex, crime si atentate, toate sunt ingrediente necesare ale unei istorii a carei semnificatie se dezvaluie pe nesimtite, pe masura ce naratiunea avanseaza. Povestea are un ritm si o evolutie ce fac din personajul narator, Victor Ward/Johnson, un soi de picaro alert de sfarsit de mileniu, implicat intr-o aventura incredibila, care poarta amprenta asa-numitei epoci MTV contemporane.

„Glamorama este cartea care ar putea sa-l impuna pe Ellis drept cel mai ambitios si mai indraznet scriitor al generatiei sale. Este o reflectare perfecta a epocii noastre, un roman ce trebuie neaparat citit.” (The Seattle Times)


Carti similare cu Glamorama

Orchestra portocalie

Orchestra portocalie

de Veronica D. Niculescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Lunar park

Lunar park


mai mult

American Psycho

American Psycho


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!