Monstri plini de speranta

scrisa de Nicholas Mosley

Monstri plini de speranta de Nicholas Mosley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Monstri plini de speranta 33.92 lei *
Monstri plini de speranta 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Nicholas Mosley
Traducator (i): Cornelia Bucur
Numar de pagini: 688 pagini
ISBN: 978-973-88758-9-0
Descriere: Romanul Monstri plini de speranta este un adevarat tur de forta – unul in care Albert Einstein ironizeaza cu nonsalanta un amfiteatru plin cu nazisti, iar Wittgenstein este un oaspete excentric al unei petreceri tipic englezesti. Este o frumoasa poveste de dragoste intre Max, un tanar student englez, specializat in fizica si biologie, si Eleanor, antropolog german cu origini evreiesti.

Destinul tumultos al celor doi se intersecteaza cu evenimente majore ale secolului al XX-lea (al Doilea Razboi Mondial, dictatura lui Stalin, razboiul civil din Spania etc.) si cu descoperirea unora dintre cele mai rasunatoare teorii stiintifice (teoria psihanalitica, teoria relativitatii, inventarea bombei atomice).

Roman complex, cu o trama narativa sofisticata, Monstri plini de speranta surprinde reactiile umane in fata violentei istoriei. Nicholas Mosley scrie un adevarat roman al ideilor, in care atmosfera analizelor savante se impleteste cu o pasionanta poveste de iubire.


Carti similare cu Monstri plini de speranta

Apropierea

Apropierea

de Marin Malaicu-Hondrari

mai mult
Necunoscuta de la palazzo d'oro

Necunoscuta de la...

de Paul Theroux

mai mult
Jucării stricate

Jucării stricate

de Vlad Stoiculescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!