Locuri intunecate

scrisa de Gillian Flynn

Locuri intunecate de Gillian Flynn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Locuri intunecate 26.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): Gillian Flynn
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-8139-34-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Cu 25 de ani in urma, Libby Day a fost singura supravietuitoare a masacrului de la ferma din Kinnakee, Kansas. Atunci mama sa si cele doua surori au fost ucise cu bestialitate. Era 2 ianuarie 1985, o zi geroasa... Libby avea doar 7 ani atunci. Singurul banuit si implicit inculpat, condamnat si inchis este Ben Day, fratele lor, un baiat introvertit si rebel de 15 ani.

Locurile intunecate sunt amintirile din mintea lui Libby Day. Acum are un pic peste 30 de ani si este falita. A trait 25 de ani din donatiile miloase ale celor care au vrut sa-i asculte povestea sau care au vrut doar sa-si spele propriile pacate... Dar banii s-au terminat! O sansa pare sa apara dinspre membrii unui club ciudat, Clubul Ucigasilor (Kill Club). Acestia vor sa-i ofere lui Libby 700 de dolari pentru a dezgropa amintirile. Ei cred ca Ben este nevinovat si vor sa redeschida ancheta. Treptat, adevarul inimaginabil iese la iveala, asa ca Libby se trezeste de unde a plecat- fugind de un ucigas.


Carti similare cu Locuri intunecate

Un buzunar plin cu secara

Un buzunar plin cu secara

de Agatha Christie

mai mult
Fata disparuta

Fata disparuta

de Gillian Flynn

mai mult
Cină cu ficat și inimă

Cină cu ficat și inimă

de Mihaela Apetrei

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!