Strigarea lotului 49

scrisa de Thomas Pynchon

Strigarea lotului 49 de Thomas Pynchon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Strigarea lotului 49 13.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Thomas Pynchon
Traducator (i): Geta Dumitriu
Numar de pagini: 204 pagini
ISBN: 973-46-0293-4
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Romanul reevalueaza critic distanta dintre cultura inalta si cea de consum, prin utilizarea unor referinte dintre cele mai diverse, de la muzica clasica la soap-operas si de la cele mai recente experimente stiintifice la tabloide. Eroina cartii, Oedipa Maas, numita co-executor al testamentului lasat de un fost iubit, isi paraseste locuinta provinciala si viata monotona de casnica pentru a porni intr-o calatorie menita sa-i dezvaluie fetele necunoscute ale imensei averi pe care trebuie sa o gestioneze. Treptat, stapanita de o adevarata obsesie a interpretarii, Oedipa transforma toate indiciile pe care le intalneste in cale in semne ce se cer descifrate si in spatele carora se ascunde o uriasa conspiratie care urmareste instaurarea unui sistem de comunicatii alternativ. La baza acestuia se afla un vechi serviciu postal secret, denumit Tristero/Trystero, care prefigureaza Internetul zilelor noastre.

„Interesant este mai ales ca, de-a lungul intregului roman, personajul principal e, de fapt, Pynchon insusi, vocea lui Pynchon si capacitatea ei inconfundabila de a trece de la tonul elegiac la epicul pur.” (The New York Times)


Carti similare cu Strigarea lotului 49

Doamna sartoris

Doamna sartoris

de Elke Schmitter

mai mult
Umbra regelui

Umbra regelui

de Maaza Mengiste

mai mult
Impreuna

Impreuna

de Anna Gavalda

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Curcubeul gravitatiei

Curcubeul gravitatiei


mai mult

V.

V.


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146