Strigarea lotului 49

scrisa de Thomas Pynchon

Strigarea lotului 49 de Thomas Pynchon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Strigarea lotului 49 13.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Thomas Pynchon
Traducator (i): Geta Dumitriu
Numar de pagini: 204 pagini
ISBN: 973-46-0293-4
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Romanul reevalueaza critic distanta dintre cultura inalta si cea de consum, prin utilizarea unor referinte dintre cele mai diverse, de la muzica clasica la soap-operas si de la cele mai recente experimente stiintifice la tabloide. Eroina cartii, Oedipa Maas, numita co-executor al testamentului lasat de un fost iubit, isi paraseste locuinta provinciala si viata monotona de casnica pentru a porni intr-o calatorie menita sa-i dezvaluie fetele necunoscute ale imensei averi pe care trebuie sa o gestioneze. Treptat, stapanita de o adevarata obsesie a interpretarii, Oedipa transforma toate indiciile pe care le intalneste in cale in semne ce se cer descifrate si in spatele carora se ascunde o uriasa conspiratie care urmareste instaurarea unui sistem de comunicatii alternativ. La baza acestuia se afla un vechi serviciu postal secret, denumit Tristero/Trystero, care prefigureaza Internetul zilelor noastre.

„Interesant este mai ales ca, de-a lungul intregului roman, personajul principal e, de fapt, Pynchon insusi, vocea lui Pynchon si capacitatea ei inconfundabila de a trece de la tonul elegiac la epicul pur.” (The New York Times)


Carti similare cu Strigarea lotului 49

Cartea nelinistirii

Cartea nelinistirii

de Fernando Pessoa

mai mult
Inima-i un vanator singuratic

Inima-i un vanator...

de Carson McCullers

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

V.

V.


mai mult

Curcubeul gravitatiei

Curcubeul gravitatiei


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146