Forma apei

scrisa de Andrea Calogero Camilleri

Forma apei de Andrea Calogero Camilleri Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Forma apei 11.9 lei *
Forma apei 13.93 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Andrea Calogero Camilleri
Traducator (i): Emanuel Botezatu
Numar de pagini: 204 pagini
ISBN: 978-606-8134-61-1
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Asa cum apa ia forma vasului in care este turnata, la fel şi mobilul mortii inginerului Luparello pare ca se prelinge de-a lungul unor retorte alambicate, a unor canale transformate intentionat in vase comunicante - toate conducand spre mediul de afaceri si politico-mafiot al Siciliei. Aceasta este forma. Substanta insa (vinovatul, adevaratul mobil sau circumstantele crimei) se afla altundeva, intr-o lume guvernata de cutume stravechi, refractara la prezent, mai pesimista chiar decat lumea zilelor noastre.

Sicilia: o lume perfecta pentru un roman politist perfect, al carui autor - Andrea Camilleri - abordeaza genul cu inventivitatea dezinvolta, cu ironia si inteligenta care l-au consacrat ca maestru al artei povestirii.


Carti similare cu Forma apei

Ursul si dragonul

Ursul si dragonul

de Tom Clancy

mai mult
Padurea

Padurea

de Tana French

mai mult
Fiicele ierusalimului

Fiicele ierusalimului

de Charlotte Mendelson

mai multRecenzii

Raven Raven pe 2012-05-11 10:32:03 Rating:

Cărţile m-au fascinat dintotdeauna.Pentru mine sunt cufere pline de comori mai strălucitoare decât aurul şi pietrele preţioase, porţi stelare ce-ţi oferă acces nelimitat spre lumi fantastice alcătuite numai şi numai din cuvinte, ţinuturi pe care nu le-ai văzut niciodată, dar totuşi sufletul tău tânjeşte după ele (Gondor, Eriador, Narnia, Shannara, Alagaësia, Deltora, Arrakis,...

Citeste mai mult

o9iubire o9iubire pe 2011-03-10 19:36:15 Rating:

Forma Apei
Povestea detectivului care elimina probele compromitatoare pentru o blonda suedeza

Andrea Camilleri este unul dintre cei mai populari scriitori italieni contemporani, considerat un nume de referinta al genului politist.
“Forma apei” este prima parte a seriei Comisarul Montalbano, aparut in anul 1944, vandut in milioane de exemplare, ajungand sa fie ecranizat cu...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Raven
Recenzii: 12
Carti citite: 147

o9iubire
Recenzii: 41
Carti citite: 58