Doamna presedinta

scrisa de Anne Holt

Doamna presedinta de Anne Holt Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Doamna presedinta 23.79 lei *
Doamna presedinta 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Anne Holt
Traducator (i): Marie-Jeanne Vasiloiu
ISBN: 978-973-707-477-5
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Comisarul Stubø se confrunta cu o situatie-limita: presedinta Americii este rapita in Oslo. Ne aflam in pragul unui scandal diplomatic si al unei crize mondiale. Ingvar Stubø este insarcinat cu acest caz. I se cere sa colaboreze cu omul presedintei, profilerul FBI Scifford, un individ misterios care rasare de undeva din trecutul tulbure al lui Inger Johanne Vik, sotia si coechipiera lui Stubø. Aceasta aparitie ajuta oare la solutionarea disparitiei sau complica si mai mult situatia?

Un remarcabil policier al zilelor noastre, care te tine cu sufletul la gura pana la capat.

Fostul ministru al justitiei din Norvegia, Anne Holt, scrie un roman politist cu miza politica

Helen Lardahl Bentley, prima femeie presedinte a Statelor Unite, tocmai a invins-o in alegeri pe Hillary Clinton. Face o vizita oficiala in Norvegia, tara cu un potential de risc extrem de mic, de altfel. Dar, in plina zi de sarbatoare nationala a Norvegiei, presedinta americana dispare fara urma din camera ei de hotel, in ciuda maximei securitati si a camerelor vigilente de luat vederi. Politia norvegiana e in alerta, FBI-ul soseste de urgenta la Oslo. Ca si Warren Scifford, subordonatul direct al presedintei, agent al Serviciilor Secrete si profiler. Scifford cere sa lucreze in echipa cu politistul Yngvar Stubø, care, nu intamplator, este colegul de munca si sotul lui Inger Johanne Vik. Pe Warren il leaga un trecut misterios de Inger Johanne, de pe vremea cand aceasta era studenta in America.

Dar problema cruciala cu care se confrunta comisarul Stubø este cum sa evite o criza mondiala? Rapirea Presedintei a zguduit o lume intreaga, bursa sta sa se prabuseasca, s-au deteriorat relatiile Americii cu Iranul si Arabia Saudita, dat fiind ca in spatele disparitiei se presupune a fi Al Qaida, iar natiunea americana e cuprinsa de o panica generala.
Anne Holt pune in miscare o intriga complexa si de mare finete, ce leaga prin fire nevazute nenumarate personaje din diverse colturi ale lumii, abordand totodata problema terorismului arab impotriva Americii. Plina de suspans, povestea diabolica nu inceteaza sa te surprinda de la prima pana la ultima pagina a cartii.


Carti similare cu Doamna presedinta

Petrecerea de halloween

Petrecerea de halloween

de Agatha Christie

mai mult
Regele în galben (Povestiri polițiste 4)

Regele în galben...

de Raymond Chandler

mai mult
Fereastra de sus

Fereastra de sus

de Raymond Chandler

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!