Tuareg

scrisa de Alberto Vazquez - Figueroa

Tuareg de Alberto Vazquez - Figueroa Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tuareg 0 lei *
Tuareg 17.36 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Alberto Vazquez - Figueroa
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 973-46-0049-4
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Roman pasionant, adevarata epopee inchinata uneia dintre cele mai stranii populatii de pe pamint, Tuareg a fost tradus, inca de la aparitie (1981), in peste douazeci de tari, aflindu-se ani de zile pe lista de bestselleruri in Germania si S.U.A., si depasind trei milioane de exemplare vindute. De asemenea romanul a fost ecranizat, iar in prezent se face chiar si un remake.
Tuaregii sint un neam mindru care se conduc dupa un cod moral diferit de cel al arabilor. Ei sint adevarati fii ai desertului si nu au rivali in ceea ce priveste supravietuirea in cele mai aspre conditii. Personajul principal, nobilul Gacel Sayah, este stapinul absolut al unei zone intinse in desert. In ziua cind in tabara lui ajung doi fugari din nord, Gacel, respectind legea sfinta a ospitalitatii, le ofera adapost. Ceea ce Gacel nu stie este ca tocmai aceasta ospitalitate il va tiri in mijlocul unor intimplari tragice. O epopee care te tine cu sufletul la gura si care, in acelasi timp, este un imn inchinat acestui popor unic.


Carti similare cu Tuareg

Descatusarea

Descatusarea

de Iahalomi Arie

mai mult
Operatia viking

Operatia viking

de N. Leonov

mai mult
Ritornela foamei

Ritornela foamei

de J. M. G. Le Clezio

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Ochii tuaregului

Ochii tuaregului


mai mult

Bora bora

Bora bora


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!