Timpul imbatraneste in pripa

scrisa de Antonio Tabucchi

Timpul imbatraneste in pripa de Antonio Tabucchi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Antonio Tabucchi
Traducator (i): Liviu Ornea
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-46-1732-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Cea mai recenta carte a scriitorului italian Antonio Tabucchi, unul dintre candidatii permanenti la Premiul Nobel pentru Literatura.

Timpul imbatraneste in pripa cuprinde noua povestiri in care lirismul se impleteste admirabil cu gravitatea, iar nostalgia cu incertitudinea, avand drept subiect fetele si mastile timpului, decalajul deconcertant dintre timpul constiintei si cel al istoriei, timpul pus in paranteza al tarilor din fostul bloc comunist. Chinuitor de lung sau infricosator de scurt, discontinuu, capricios sau alunecos, timpul vindeca ranile ori se amuza redeschizandu-le, asterne uitarea asupra intamplarilor trecutului sau le ingaduie sa traiasca in prezent, deghizandu-le sub o alta infatisare. Folosindu-se de o adevarata arta a decalajului si de un joc subtil al aparentelor, scriitorul ne conduce prin labirinturile memoriei subiective si prin arcanele unui timp pierdut si regasit la nesfarsit.


Carti similare cu Timpul imbatraneste in pripa

Jocul Ripper

Jocul Ripper

de Isabel Allende

mai mult
Omar cel orb

Omar cel orb

de Daniela Zeca-Buzura

mai mult
Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri

Cea mai frumoasa carte...

de Eric-Emmanuel Schmitt

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!