Extravagantul conan doi

scrisa de Vlad Musatescu

Extravagantul conan doi de Vlad Musatescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adevarul Holding
Autor (i): Vlad Musatescu
Numar de pagini: 992 pagini
ISBN: 978-973-184-857-0
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Umor romanesc de calitate...aventuri pseudo-politiste din Calea Mosilor pana la la Comarnic, Delta Dunarii si Coltii-Lupchii.....

Cuprinde romanele: De-a v-ati ascunselea, De-a puia gaia, De-a baba oarba, De-a bîza.

În "De-a puia Gaia", un scriitor-detectiv, dornic sa descopere pacea necesara actului de creatie, ajunge, din locuinta sa din Calea Mosilor, la Comarnic, într-o pensiune a unei anumite doamne Marita Nachtigal. Intrigi complicate se nasc în acest spatiu si zadarnicesc pornirile de natura artistica ale scriitorului. Al Conan Doi este eroul central al unui roman pe jumatate politist, pe jumatate fantastic, plin de umor.

În "De-a baba oarba", încercarile disperate ale maestrului Conan Doi de a gasi un spatiu propice scrierii unui roman politist continua. Dupa rateul din pensiunea Nachtigal, Conan ajunge într-o asezare prahoveana, Coltiilupchii, bântuita de mistere.

"De-a v-ati ascunselea" reia firul rateurilor scriitorului, în încercarea sa de a afla linistea creatiei. De data asta se afla în Delta Dunarii – Mila 41, unde, în loc de mult-visata detasare, scriitorul descopera un adevarat "bâlci rural", în care aerul Deltei se confunda cu aburii alcoolului.

Personajul Al Conan Doi se afla la cea de-a patra încercare a sa de a scrie un roman politist în "De-a bâza". Marele detectiv e însotit de alti trei eroi extravaganti: Babacu, Biba si Babanu.


Carti similare cu Extravagantul conan doi

Pretexte de femeie

Pretexte de femeie

de Gabriela David

mai mult
Anotimp

Anotimp

de Maria Octavian

mai mult
Efectul pervers

Efectul pervers

de Petronela Rotar

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207