Profetul razboinic

scrisa de R. Scott Bakker

Profetul razboinic de R. Scott Bakker Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Profetul razboinic 30.4 lei *
Profetul razboinic 38 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): R. Scott Bakker
Numar de pagini: 720 pagini
ISBN: 978-973-733-263-9
Anul aparitiei: 2008
Descriere: "In timp ce Razboiul Sfant isi continua inexorabil marsul catre sud, este la randul sau cucerit din interior - de catre Anasurimbor Kellhus.
De la arida Campie Mengedda la malurile umede ale Raului Sempis, Oamenii Coltului se razboiesc fara incetare cu paganii. In timp ce Lorzii Razboiului Sfant urzesc si se cearta intre ei, Kellhus isi extinde rabdator dominatia, dirijand sufletele prin subtilitatile cuvintelor si expresiilor fetei. Vrajitorul Achamian si iubita sa, Esmenet, se supun complet, doar ca iubirea si credinta sa le fie supuse la incercari inimaginabile. Razboinicul Cnaiür se afunda si mai adanc in nebunie, convins ca Anasûrimbor Kellhus va incalca pactul lor de a-l ucide pe tatal lui Kellhus.
Si spionii-piele ai Sfatului pandesc din ce in ce mai nelinistiti.
Dupa o calatorie istovitoare prin desert, Razboiul Sfant se aduna in jurul zidurilor stravechiului Caraskand. In sfarsit, Oamenii Coltului au ajuns la hotarul Tinutului Sacru, atat de aproape de Shimeh, orasul Celui din Urma Profet. Nu trebuie decat sa cada Caraskandul...
Dar s-a ivit un nou profet, unul care paseste chiar in mijlocul lor – Profetul-Razboinic. Fratii se intorc impotriva fratilor. In cel mai disperat moment al Razboiului Sfant, fiecare barbat si fiecare femeie trebuie sa aleaga. Intre ura si speranta. Intre cele mai disperate dorinte ale lor si sfarsitul lumii. Intre Anasurimbor Kellhus si A Doua Apocalipsa."


Carti similare cu Profetul razboinic

Mana lui oberon

Mana lui oberon

de Roger Zelazny

mai mult
Castelul miscator al lui howl

Castelul miscator al...

de Diana Wynne Jones

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!