Zbor peste long island

scrisa de Chang-rae Lee

Zbor peste long island de Chang-rae Lee Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Zbor peste long island 7.99 lei *
Zbor peste long island 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Chang-rae Lee
Traducator (i): Carmen Patac
Numar de pagini: 344 pagini
ISBN: 978-973-689-777-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Chang-rae Lee, pe care publicatia New Yorker il considera unul dintre cei 20 de scriitori ai secolului XXI, si-a confirmat locul in aceasta pleiada cu Zbor peste Long Island, roman electrizant care surprinde ce se afla dincolo de confesiunea unui om aparent resemnat cu propria lui instrainare.

Jerry Battle, naratorul contemplativ din impresionantul roman al lui Chang-rae Lee, este inrudit spiritual cu Harry (Rabbit) Angstrom, eroul lui John Updike. Creand lumea lui Jerry, un petic din Long Island undeva intre districtul Cheever si verdele paradis disparut al lui Gatsby, Lee ofera instantanee spectaculoase despre clasa de mijloc si despre cum se raporteaza personajul sau la „norocul pe care-l poti avea intr-un macrocosmos plin de lucruri fara nici o legatura cu tine".

„Un roman maiestuos. Lee nu este primul care a dat la iveala faptul ca suburbiile ascund adancimi nebanuite de suferinta cumplita si nemultumire. John Updike, Richard Ford, Rick Moody si John Cheever au trecut si ei prin aceasta experienta. Dar portretul pe care il face Chang-rae Lee este mai actual decat oricare altul. Perfectiunea stralucitoare a prozei lui Lee este ea insasi o metafora, un simbol al splendorii superficiale, fara cusur, a suburbiei americane." (Time)


Carti similare cu Zbor peste long island

Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti

Vorbeste-le despre...

de Mathias Enard

mai mult
Poate într-o altă viață

Poate într-o altă viață

de Taylor Jenkins Reid

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!