Aproape a saptea parte din lume

scrisa de Catalin Pavel

Aproape a saptea parte din lume de Catalin Pavel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Aproape a saptea parte din lume 5 lei *
Aproape a saptea parte din lume 20.79 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Catalin Pavel
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 978-973-50-2793-3
Anul aparitiei: 2010
Descriere: „Aproape a saptea parte din lume face nota aparte in peisajul prozei romanesti actuale.
E un roman a carui actiune se petrece peste tot si nicaieri: in lunecarea fara de sfarsit a rotilor de tren, in siturile arheologice din desertul african, in Stockholm si in Timisoara si, mai ales, in gandurile intortocheate ale personajelor si in dialogurile intretaiate dintre acestea, purtate la distanta, prin intermediul cuvantului scris – o singura data telefonic; un roman cu personaje bizare si provocatoare, al caror destin si ale caror traume se reveleaza cu incetul, intr-un balans al prezentului si al trecutului, al spunerilor si al tacerilor.

Stravechea metafora a vietii ca o calatorie, cu destinatie intotdeauna incerta, isi gaseste in Aproape a saptea parte din lume o reintrupare moderna surprinzatoare. Combinatie inedita de patos si inteligenta, scris cu nerv stilistic autentic, cu priza la detaliu si cu darul formularii pregnante, romanul il poarta pe cititor prin meandrele unei aventuri existentiale seducatoare.“ (Liviu Papadima)


Carti similare cu Aproape a saptea parte din lume

Grasa si proasta

Grasa si proasta

de Rodica Ojog-Brasoveanu

mai mult
Eva luna

Eva luna

de Isabel Allende

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!