Mie nu mi-e frica

scrisa de Niccolo Ammaniti

Mie nu mi-e frica de Niccolo Ammaniti Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Niccolo Ammaniti
Traducator (i): Mihai Elin
Numar de pagini: 196 pagini
ISBN: 973-50-1076
Anul aparitiei: 2006
Descriere: E vara fierbinte a lui 1978. Intr-un sat din sudul Italiei copiii se joaca sfidand teama. Michele are noua ani, iar pentru el lumea e populata de monstri fantasmagorici. Jocul si pedepsele umilitoare pe care copiii si le dau unii altora il imping insa intr-o aventura care-i rastoarna perspectiva asupra lumii. Michele descopera un copil de varsta lui tinut captiv – si, odata cu asta, raul provocat de oameni, mai adanc si mai misterios.

Mie nu mi-e frica e cartea care a facut din Niccolo Ammaniti unul dintre cei mai importanti scriitori italieni ai momentului. Tensiunea dramatica, forta poetica, stilul simplu si alert au adus romanului Premiul Viareggio (2001) si sansa de a fi ecranizat.


Carti similare cu Mie nu mi-e frica

O zi mai lunga decat veacul

O zi mai lunga decat...

de Cinghiz Aitmatov

mai mult
Iubire cu i mic

Iubire cu i mic

de Francesc Miralles

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!