De ce oamenii buni savarsesc fapte rele?

scrisa de James Hollis

De ce oamenii buni savarsesc fapte rele? de James Hollis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): James Hollis
Traducator (i): Laura Fota
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-707-306-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Ce forte lucreaza impotriva noastra si de ce?

Hollis condamna si totodata priveste cu empatie actiunile reprobabile ale semenilor sai, cu o doza egala de optimism si pesimism in intelegerea conditiei umane. - Library Journal

A cobori in infernul fiintei nu inseamna a analiza raul in sine, ci a avea o perspectiva atotcuprinzatoare. Vindecarea nu va fi niciodata deplina daca nu vom ajunge sa ne iubim si acele laturi mai putin placute ale personalitatii noastre, care au si ele nevoie de intelegere.

Cum se face ca oamenii buni fac lucruri rele? De ce oameni, altminteri obisnuiti, cad in patima jocurilor de noroc, a bauturii, obtin bani prin mijloace necinstite, ajung dependenti de pornografia de pe internet, isi insala partenerul de viata? De ce repeta aceleasi comportamente distructive in relatiile interpersonale, la locul de munca sau in propriile obiceiuri? Si, pe o scara mai larga, cum putem vindeca toata durerea si suferinta din lume?

In De ce oamenii buni savarsesc fapte rele?, James Hollis analizeaza discrepantele dintre valorile pe care le proclamam si actiunile noastre, adesea distructive, totodata oferindu-ne solutii pentru o intelegere mai profunda a acestora. Coborand in infernul fiintei reusim sa ne vindecam fisurile interioare, sa aflam ce forte lucreaza impotriva noastra si de ce. Hollis nu se limiteaza la tenebrele personale ale individului, ci isi extinde studiul asupra istoriei, religiei, organizatiilor si corporatiilor actuale.


Carti similare cu De ce oamenii buni savarsesc fapte rele?

Criminalitatea juvenila

Criminalitatea juvenila

de Adriana Rodica Berindei

mai mult
Dincolo de cuvinte. elemente de socio-psiho-pedagogia comunicarii

Dincolo de cuvinte....

de Liliana Gurlui

mai mult
Hrana care otraveste

Hrana care otraveste

de Michael Eigen

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!