Pretul sangelui - cartile sangelui 1

scrisa de Tanya Huff

Pretul sangelui - cartile sangelui 1 de Tanya Huff Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Tanya Huff
Traducator (i): Iulia Arsintescu
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 973-102-276-5
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Vicki Nelson, fost detectiv la Brigada Omucideri a Politiei din Toronto, in prezent detectiv particular, este martora la primul atac al fortei intunecate care in curand va raspandi domnia terorii asupra metropolei canadiene.

Pe masura ce omorurile infricosatoare se insira unul dupa altul, Vicki se vede prinsa in plasa unei anchete care o face sa reia relatia pasionala si furtunoasa cu fostul ei partener din politie, Mike Celluci, chiar daca intre timp face echipa cu scriitorul Henry Fitzroy intr-o incercare disperata de a lua urma atacatorului. Pentru ca Fitzroy, care este vampir si fiul bastard al regelui englez Henric VIII, poseda cunostinte mai presus de cele ale muritorilor, adunate de-a lungul secolelor pe care le-a petrecut controlandu-si propria fire nedomolita si setea de sange.

"Huff este unul dintre cei mai buni scriitori de fantasy pe care ii avem personajele ei ne raman in amintire chiar si dupa ce detaliile intrigii au fost demult uitate." - Chronicle


Carti similare cu Pretul sangelui - cartile sangelui 1

Dune: the butlerian jihad

Dune: the butlerian jihad

de Kevin J. Anderson, Brian Herbert

mai mult
Ready Player One

Ready Player One

de Ernest Cline

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

mirela
Recenzii: 6
Carti citite: 68

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

Raven
Recenzii: 12
Carti citite: 147