Manuscrisele de la marea moarta



Manuscrisele de la marea moarta de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Manuscrisele de la marea moarta 12.74 lei *
Manuscrisele de la marea moarta 18.2 lei *
Manuscrisele de la marea moarta 28.5 lei *
Manuscrisele de la marea moarta 32.3 lei *
Manuscrisele de la marea moarta 36.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Traducator (i): Simona Dumitru
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-973-111-129-2
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Aproape toata lumea a auzit de scrierile ebraice stravechi ce au fost gasite in pesterile de langa Marea Moarta. Aproape toata lumea a fost miscata de asertiunile savantilor ca acestea ar proveni din comunitatea in care "Ioan Botezatorul a predat, iar Iisus a invatat". Si aproape oricine a fost intrigat de ideea mult raspandita ca textele ilustreaza o perioada indelungata, pierduta, a crestinatatii – o secta ce a crezut intr-un martir "Invatator al Dreptatii", ce va reaparea in cele din urma credinciosilor. Pana acum, insa, foarte putini oameni au avut sansa de a citi manuscrisele, din simplul motiv ca nici o traducere completa a lor nu a fost pana in prezent accesibila omului obisnuit. Aceasta carte este destinata sa suplineasca aceasta nevoie. Ea ofera interpretari inteligibile principalelor manuscrise din pesterile de la Marea Moarta. Mai mult, nu se angreneaza in nici un fel de teorie particulara, ci permite manuscriselor sa se exprime si sa dea marturie in mijlocul zarvei controverselor cu privire la ele.

Manuscrisele de la Marea Moarta ar trebui privite ca ceva mai mult decat un simplu subiect al controverselor savante. Pentru cei ce le vor citi cu intelegere, acestea vor avea o valoare nepretuita prin faptul ca transmit mesajului religios al unor oameni care au renuntat la lume si au fost capabili sa-l afle pe Dumnezeu in pustie, pur si simplu fiindca au preferat simplitatea in locul traiului indestulat si au realizat, in ultima instanta, ca rastignirea poate fi in sine o inviere.


Carti similare cu Manuscrisele de la marea moarta

Despre ingeri

Despre ingeri

de Andrei Plesu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!