Curajul de a fi tu insuti



Curajul de a fi tu insuti de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Curajul de a fi tu insuti 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 978-973-111-193-3
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Pesemne ca si azi, poate mai mult ca oricand, este nevoie de literatura si mai ales de o noua creativitate dublata de un alt fel de curaj de a scrie. Despre ce curaj este vorba si mai ales ce presupune acest curaj inovator? Nu ne ramane decat sa aflam.

Prezentul volum este rodul proiectului cultural Astazi cititor, maine scriitor!, initiat de editura Herald in 2010, cu scopul de a stimula creatia literara in randul tinerilor. Printr-un gest de empatie cu cititorii sai: "Cine esti tu? Lasa-ne sa aflam macar o data cine esti dincolo de toate cartile pe care le citesti. Lasa-ne sa fim si noi cititorii tai, asa cum tu esti cititorul nostru fidel", editura Herald si-a dorit sa afle raspunsul la o singura intrebare, e drept care comporta diferite fatete, cam tot atatea la numar cati temerarii sai scriitori...

Grea piatra de incercare, recunoasterea, dezvelirea si imbratisarea propriei fiinte atat de inefabila si in acelasi timp atat de accesibila. Prin sine dincolo din sine, sa fie oare aceasta cheia catre dimensiunea luminoasa a omului?


Carti similare cu Curajul de a fi tu insuti

Ieri bisect

Ieri bisect

de Suzan Mehmet

mai mult



Recenzii

Laura Laura pe 2012-07-02 19:00:01 Rating:

Cartea asta nu se vrea a fi una de dezvoltare personala, neaparat. Este o carte in care descoperi frumusetea unor suflete a caror frumusete se vede si prin cuvintele asternute pe hartie.

Am descoperit oameni asa cum poate fiecare vrea sa-i cunoasca, sa-i cunoasca prin ceea ce au de transmis si nu prin cum arata, prin fizic, prin bogatia materiala, ci prin cea sprirituala.
...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Deniza
Recenzii: 0
Carti citite: 38

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147