Unde sunt? > Acasa > Carti > Eseuri > Maimuta goala

Maimuta goala

scrisa de Desmond Morris

Maimuta goala de Desmond Morris Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Maimuta goala 18.68 lei *
Maimuta goala 22.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Desmond Morris
Traducator (i): Valeriu Rendec
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-973-124-195-1
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Aceasta carte clasica a zoologului Desmond Morris isi merita locul alaturi de Originea speciilor a lui Darwin, prezentandu-l pe Om nu ca pe un inger cazut, ci ca pe o maimuta inaltata, care dovedeste un simt al umorului, o energie si o imaginatie remarcabile, dar care nu este altceva decat un animal aflat in pericolul de a uita de unde a plecat. Cu intuitiile sale penetrante legate de istoria inceputurilor Omului, de viata lui sexuala, de obiceiurile lui si de legaturile sale uimitoare cu lumea animalelor, Maimuta goala este o carte-jalon deopotriva provocatoare, incitanta si durabila.

Maimuta goala s-a vandut in peste 20 milioane de exemplare in toata lumea si a fost tradusa in aproape toate limbile cunoscute. O carte care n-ar trebui sa-i scape nici unei fiinte umane animale.


Carti similare cu Maimuta goala

Naravuri romanesti- texte de atitudine

Naravuri romanesti-...

de Ruxandra Cesereanu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!