Fructele pasiunii

scrisa de Daniel Pennac

Fructele pasiunii de Daniel Pennac Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Daniel Pennac
Traducator (i): Iustina Croitoru
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 973-681-662-1
Anul aparitiei: 2004
Descriere: „Un roman in care se succeda ametitor o casatorie, trei crime, un incendiu si o nastere. Dinamita curata!” (Magazine littéraire)

In Fructele pasiunii – ultimul roman din saga familiei Malaussene –, intregul trib are (ne)placerea de a va invita la casatoria ciudatei Therese, sora mai mica a lui Benjamin Malaussene, cu nesuferitul conte Marie Colbert de Roberval, descendentul unei familii cu trecut dubios. Si, ca dovada ca uniunea nu e nici pe placul puterilor superioare, luna de miere a insurateilor se sfarseste sangeros inainte de a incepe: contele isi pierde viata aruncat in gol de la etaj, iar ghicitoarea Therese isi pierde puterile si e din greseala declarata moarta in urma unui incendiu. In nebunia generala declansata in tot Belleville-ul de dubla crima, Benjamin Malaussene, nevinovatul tap ispasitor, isi asteapta soarta, cu valiza facuta, gata sa infunde puscaria pentru ani buni. Intr-un final, nodul gordian al intrigii politiste se deznoada si intreaga familie se pregateste sa intampine venirea pe lume a unui nou vlastar Malaussene.


Carti similare cu Fructele pasiunii

Povestiri orientale

Povestiri orientale

de Marguerite Yourcenar

mai mult
Piatra filozofala

Piatra filozofala

de Marguerite Yourcenar

mai mult
Voi fi acolo

Voi fi acolo

de Kyung-sook Shin

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!