Invocarea (fortele raului absolut, vol. 1)

scrisa de Kelley Armstrong

Invocarea (fortele raului absolut, vol. 1) de Kelley Armstrong Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Kelley Armstrong
Traducator (i): Cristina Jinga
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-973-102-283-3
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Chloe Saunders avea o viata relativ normala.

Dar acum se pomeneste intr-o situatie cu totul ciudata pentru ca: Brusc, incepe sa vada oameni morti. Este inchisa intr-un sanatoriu pentru adolescenti cu tulburari mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare…

Numele meu este Chloe Saunders si viata mea nu va mai fi niciodata la fel ca pana acum. Tot ce voiam era sa imi fac prieteni, sa cunosc baieti si sa continui sa fiu o adolescenta obisnuita. Dar nici macar nu mai stiu ce inseamna asta. Totul a inceput in ziua in care am vazut prima mea stafie − si stafia m-a vazut pe mine… Acum, stafiile sunt pretutindeni si nu vor sa ma lase in pace. Si, ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit inchisa in Sanatoriul Lyle, "un loc special" pentru adolescentii cu probleme psihice. Si totusi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Sa nu mai spuneti nimanui, dar eu cred ca si cei inchisi aici cu mine sunt mai mult decat se arata la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei?

Iar cea care trebuie sa descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu… inainte ca tainele − si scheletele − sale sa revina ca sa ma bantuie.

„Veti astepta cu disperare urmarea.” Melissa Marr, autoarea bestsellerului New York Times Wiked Lovely


Carti similare cu Invocarea (fortele raului absolut, vol. 1)

Omul invizibil

Omul invizibil

de H. G. Wells

mai mult
Obsidian (Lux, cartea întâi)

Obsidian (Lux, cartea...

de Jennifer L. Armentrout

mai mult
Babl

Babl

de Liviu Radu

mai mult



Recenzii

Katherine Katherine pe 2013-01-12 20:03:05 Rating:

Chloe este o adolescenta normala care se confrunta cu schimbarile adolescentei. "Normala" pana vede prima ei stafie, la scoala.

Visele ei groaznice in legatura cu pivnita se adeveresc si incepe sa faca legatura cu situatie ei din prezent. Este dusa la sanatoriul Lyle pentru a fi "vindecata". Aici intalneste pe cei doi frati Derek si Simon, iar totul i-a o...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

PaulyPinky
Recenzii: 1
Carti citite: 31

Swan
Recenzii: 0
Carti citite: 32

Blacky
Recenzii: 1
Carti citite: 37